kamer inspiraties

Hallo allemaal! Vandaag gaat mijn blog over hoe je je kamer meer gezelliger of cooler wilt maken met gewoon een paar kleine spulletjes!

Veel leesplezier!

IMG_5021Op deze foto zie je eigenlijk heel goed dat in dit geval het meeste rond het behang draait. De kleuren van je voorwerpen moeten dus bij het behang passen. Als je dat niet doet krijg je een kakafonie kamer. En dat is (echt) niet zo mooi :-/

IMG_5022Je hoeft niet altijd een heel drukke bureau te hebben want, dan lijkt je kamer ineens ook heel druk. Het zilver lampje dat je ziet geeft eigenlijk heel veel licht en heeft een makkelijk aan een uit knopje (je koopt hem in de IKEA). Je ziet ook een heel leuk cactusje die je kamer iets meer levendiger maakt. Wat ook altijd leuk is zijn en paar fotootjes van mensen waar je om geeft!

IMG_5023Een soort verzameling in je kamer is echt wel leuk want dan kan je altijd uit kijken naar het moment dat je nog één van je collectie krijgt. En je verzameling wordt dan groter en groter en groter!

IMG_5026Het is belangrijk dat je bed altijd opgedekt is want dan lijkt je kamer een stuk opgeruimder en het ziet er ook leuker uit! Als je wilt dat je bed iets volwassener lijkt dan kan je beter een effe overtrek nemen!

IMG_5027Op deze foto zie je een beeldje van twee trollen dat heb ik gekregen van mijn mammie en zij heeft het van Noorwegen. Daarnaast zie je een groen papiertje met een pen. Dit is een heel goeie tip die ik zelf elke keer gebruik. Als je ’s avonds in je bed ligt en iets zeker niet mag vergeten kan je het gewoon opschrijven! Super handig!

IMG_5028Deze deurknopjes zijn echt zo cute en het voelt echt goed als je eraan komt. Niet echt zacht maar ook niet echt pijnlijk! Dus tussenin! Maar het is echt een aanrader!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s